What I do best

1795669_10204717059100222_7051769417123460134_nGennem de seneste 15 år har jeg, både som ansat og som selvstændig, beskæftiget mig med kommunikation og online markedsføring i mange afskygninger. Jeg er ordnørd og er særligt forelsket i disciplinerne tekstforfatning, content marketing, sociale medier, e-mail markedsføring og SEO. Den måde disse indgår i en virksomheds samlede branding og markedsføringsstrategi og danner en helhed og en synergieffekt, er jeg meget optaget af.

Her kan du læse lidt om de områder jeg har beskæftiget mig mest med – og hvor jeg kan gøre den største forskel for din virksomhed:

Content Marketing

Jeg har arbejdet med content marketing fra før det var smart. Hvorfor? Fordi det giver mening og fordi det virker! Som forbrugere køber vi hellere af virksomheder vi stoler på, har en relation til og som vi føler giver os noget. Content marketing kan skabe netop den form for relation til dine brugere.
Mere om mig og content marketing

 

Tekstforfatning

Jeg har erfaring med alle typer tekstforfatning, men min største force er min evne til storytelling – til at benytte mine mange ord på en anderledes måde. Min skæve hjerne kommer mig til gode når jeg skal finde nye vinkler på et emne eller en virksomhed.
Mere om mig og tekstforfatning

 

Søgemaskineoptimering

Det er ikke uden hold i virkeligheden, at SEO-nørder, ynder at joke med, at det bedste sted at skjule et lig er på side 2 i Googles søgeresultater. Dit websites placering på Google har stor betydning for hvorvidt brugerne finder dig eller din konkurrents virksomhed. Netop det kan jeg hjælpe dig med.
Mere om mig og søgemaskineoptimering

 

Sociale Medier

Sociale medier er min hjemmebane. Jeg har styr på mine kommunikationsredskaber, virkemidler og målgrupper.
Men – jeg har også det man ikke kan lære. Jeg har fingerspidsfornemmelsen og talentet. Jeg har kærligheden til mit fag og ønsket om at være personlig og involverende i mine skriverier.
Mere om mig og sociale medier

 

E-mail markedsføring

Kan man skrive læsværdige nyhedsbreve om alt? Nyhedsbreve som bliver åbnet, læst og som genererer leads? Åh jo – Hvis man er dygtig nok, kan man skrive spændende nyhedsbreve om hvad som helst. Du er velkommen til at teste mig.
Mere om mig og e-mail markedsføring

 

Undervisning

Som en rød tråd i min karriere går ønsket om, at give videre – at lære fra mig. Jeg gør det naturligvis når jeg skriver, men holder også meget af at bruge min udadvendte natur og min kreative tankegang til at stå overfor andre mennesker og undervise, instruere, vejlede. Jeg tror det kan mærkes, at jeg ret godt kan lide mennesker
Mere om mig og undervisning

Comments are closed