E-mail markedsføring

Åååh nej – nyhedsbreve!? Jeg får SÅ mange ligegyldige nyhedsbreve hver dag, som bare vil sælge mig noget – sådan skal min virksomhed altså ikke markedsføres

emailHånden på hjertet – er ovenstående også din reaktion når talen falder på e-mail markedsføring? I så fald har du helt ret og tager helt fejl!

Du bør bestemt holde dig fra traditionelle salgsnyhedsbreve, som vi kendte dem for 10-15 år siden. Det du i stedet bør gøre, er at ansætte mig til at opbygge og optimere din e-mail markedsføring.

Når man ved hvad man gør, er nyhedsbreve et uhyre virkningsfuldt markedsføringsredskab. Det er muligt, at målrette dine budskaber meget præcist og resultaterne af indsatsen er målbar med det samme.

Udover at kunne skabe levende og interessante tekster om alt fra kageforme til støvsugerposer, har jeg hele det teoretiske bagkatalog i orden. Som en naturlig del af mit arbejde har jeg styr på målgruppeanalyse, splittest, ROI-analyse og opsætning og optimering af lister.

Hov vent! Sagde hun lige “støvsugerposer” og “levende og interessant” i samme sætning? Ååh jo det gjorde hun. E-mail markedsføring er et af de områder hvor min skæve lidt anderledes hjerne virkelig kommer til sin ret, og jeg kan ikke forestille mig et produkt jeg ikke kan vække modtagerens interesse for. Stadig skeptisk? Du er velkommen til at teste mig. Smid mig en besked med info om det mest usexede og uinteressante produkt i dit sortiment – og jeg skal komme med et hurtigt (gratis) eksempel på en vinkling du kan benytte i et nyhedsbrev.

Practice what you preach


Hvis du er arbejdsgiver og stadig vil se flere beviser på, at jeg ved hvad jeg snakker om, vil jeg gerne invitere dig til, at tilmelde dig mit eget nyhedsbrev øverst i højre spalte. Her vil du løbende modtage nyt om kommunikation, online markedsføring og… ja mig… og du vil kunne se, hvordan jeg arbejder med e-mail markedsføring og content marketing i praksis og realtime.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>