Søgemaskineoptimering

52fe5e8cc085833cd7a7e4cd57e3d346 Det er ikke uden et vist hold i virkeligheden, at SEO-nørder, ynder at joke med, at det bedste sted at skjule et lig er på side 2 i Googles søgeresultater.

For helt ærligt… Hvordan er din egen søgeadfærd på Google? Hvor ofte klikker du videre til side 2 eller 3 i søgeresultaterne? Nej vel?

Dit websites placering på Google har altså rigtig stor betydning for hvorvidt brugerne finder dig eller din konkurrents virksomhed. Netop det kan jeg hjælpe dig med.

Søgemaskineoptimering (SEO) er en disciplin med mange facetter. Jeg har stor erfaring med søgeordsanalyser, linkbuilding, diverse analyseredskaber og teknisk SEO,  ligesom jeg er særligt dygtig til at tænke SEO naturligt ind i min tekstforfatning, uden at det går ud over kvalitet og underholdningsværdi. Jeg skriver først og fremmest til mennesker, men derfor kan man jo godt optimere til maskiner samtidig. Min forkærlighed for kvalitetscontent kommer også til sin ret SEO-mæssigt, efter Googles nyeste opdateringer, hvor de lægger større og større vægt på indhold og brugeroplevelse.

Jeg har godt styr på Google My Business og local-SEO faktorer, ligesom jeg sagtens kan sætte Adwords kampagner op og analysere på resultaterne.

Naturligvis kan man være en dygtig content marketing medarbejder og/eller tekstforfatter uden at have en pind forstand på SEO – og en god basis-SEO dude uden at vide ret meget om målgruppeanalyse og kommunikationsredskaber. Jeg kan imidlertid begge dele og det gør min profil indenfor online markedsføring mere helstøbt og fremtidssikret.

Comments are closed