Hvem er Sus Warming?

10897973_10204717062020295_1630603189012067214_nGennem de seneste 15 år har jeg, både som ansat og som selvstændig, beskæftiget mig indgående med kommunikation og online markedsføring i mange afskygninger. I mit CV kan du se præcis hvilken erhvervserfaring og hvilke uddannelser jeg har bag mig, og få en idé om mine kvalifikationer.

Jeg har været så heldig, at arbejde sammen med mange skønne mennesker gennem tiden. Et par af dem har jeg vredet armen om på og fået lov til at gengive deres pæne ord og anbefalinger.

Under “Fun facts & cracy stuff” kan du finde præcis det – småskøre bidder af min personlighed og eksempler på anderledes ting jeg har bedrevet gennem tiden. C’est également lá que vous pouvez trouver des informations sur mes compétences linguistique.

CV – Erhvervserfaring

Selvstændig teamplayer? Jo dét ka’ man faktisk godt…

CV – Uddannelse og kurser

Fra juratøs til onlinehaj

Anbefalinger

Kolleger, ansatte, kursister, overordnede…

Fun facts & crazy stuff

LEGO, kage og andet spas – sammensat personlighed? Jo det tror jeg vist nok.
Det er også her du kan læse om mine sprogkundskaber og internationale erfaringer.

Comments are closed