Anbefalinger


Vi har været rigtigt glade for at have Sus i huset. Sus Brænder for sociale medier og direkte kommunikation, og jeg kan på det varmeste anbefale hende. Hun er lige til, ukompliceret og har en professionel tilgang.

Trine Persson – Direktør, Webapoteket


Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Sus på et bredt spektrum af projekter. Udover at besidde en smittende entusiasme og en befriende konstruktiv tilgang til arbejdet, er Sus dygtig til at forfatte tekster med personlighed – til tømreren, til direktøren, you name it.

Hendes arbejde med SEO er grundigt og hun formår gang på gang at gøre det forståeligt for både kolleger og kunder, selv ved tungere opgaver. Samtidig viger Sus ikke tilbage for at sige til, når hun er uenig, og det er en egenskab som jeg værdsætter helt utrolig meget for hende og for teamet.

Udover tekstforfatning og SEO, arbejder Sus også med sociale medier – og også her er hun grundig, har kreative takes på strategier og formår at kommunikere vigtigheden til kunderne.

Danni Kirstine Skou – Projektleder, Webpilots


Som Sus’ underviser i online marketing kan jeg anbefale hende til enhver, der sætter pris på imødekommenhed og kreativitet. Blandt de mange kursister jeg har haft som underviser udmærkede Sus sig ved at se muligheder i alt hvad der blev gennemgået i undervisningen.

Thomas Bigum – Partner & Social Advisor, Bigum&CO


Fra 2004-2006 havde jeg fornøjelsen af at arbejde freelance for underholdningsportalen AHOT, der var drevet af Sus Warming – som også fungerede som min chef. Sus var en helt igennem fantastisk leder der, udover at fungere som en chef skal, også formåede at engagere sig i sine medarbejdere i en sådan grad at man tog ejerskab af projekterne, hvilket i sidste ende gjorde at vi leverede et gennemført, spændende og godt produkt. Jeg kan derfor kun give Sus mine varmeste anbefalinger til alle der i fremtiden kommer til at arbejde sammen med hende – det være sig om hun er chefen, kollegaen eller medarbejderen.

Jess Strange Petersen – Salgs- og marketingchef, Flensted Mobiles


Meget kompetent, sød og imødekommende – skønt med god tid til smalltalk/uddybende spørgsmål efter oplægget.

Levende og underholdende underviser, som var tydeligt velforberedt og inde i stoffet, selvom hun havde overtaget mødet med kort varsel.

Tilbagemeldinger fra deltagere i gratis inspirationsmøder hos Webpilots.


 

Comments are closed