CV – Erhvervserfaring

Jeg har drevet selvstændig virksomhed i en stor del af mit (arbejds-)liv. At få en it-virksomhed til at overleve og vækste i årene efter årtusindskiftet, må siges at være en bedrift i sig selv. De resultater opnår man ikke uden dedikation, struktur, forretningstalent og mange timer foran computeren – men det har ikke kun været hårdt arbejde. Jeg nyder at være selvstændig. Jeg nyder fleksibiliteten, ansvaret og at kunne handle øjeblikkeligt på mine småskøre idéer. Jeg synes det har været en gave, at få lov at beskæftige mig med det jeg elsker at lave. Min tid som selvstændig har således givet mig mange kvalifikationer og erfaringer som din virksomhed også kan nyde godt af.

Men hvorfor tager jeg så ind imellem projektstillinger ude i virksomheder, hvis jeg trives med at være selvstændig? Ganske enkelt fordi jeg er en udadvendt natur som elsker mennesker og trives bedst i et miljø hvor jeg har folk jeg kan spille bolde op ad. Det har været skønt at have kontor hjemme, mens ungerne var små, men især i de seneste år som freelancer savnede jeg at få faglige og sociale inputs i løbet af dagen (og så er julefrokosterne bare ikke nær så sjove, når man er den eneste!).

2015 – marts-juni – Content marketing konsulent – Webapoteket.dk

Tidsbegrænset projektstilling på en dejlig vækstvirksomhed i Hadsten.
Webapoteket stod foran lancering af spændende nye tiltag. Jeg fik til opgave at sørge for, at virksomheden kommunikationsmæssigt var klar til at tage næste skridt. Det vil i praksis sige, at jeg stod for at skabe en komplet kommunikationsstrategi for virksomhedens samlede indsats på tværs af medier og platforme (website, nyhedsbreve, sociale medier, trykt materiale m.v.)

 • Kommunikationsstrategi
 • Målgruppeanalyse
 • Presseplan for konkret lancering
 • Social Media strategi/social media management

Jeg faciliterede desuden processen med at få strategierne ført ud i livet og jeg fik lov at lave en masse skribentarbejde.

2014-2015 – Content marketing manager – Webpilots.dk

Hos Webpilots beskæftigede jeg mig med content marketing i mange afskygninger. Jeg tog mig af virksomhedens tilstedeværelse på de sociale medier (fra strategiplan over udførelse til analyse) og rådgav kunder om social media strategi. Jeg stod for al tekstforfatning og copywriting.

Jeg havde desuden det overordnede SEO-ansvar og sad med analyser, SEO-strategier og teknisk optimering.

Sammen med to kolleger udviklede jeg et projekt hvor vi tilbød gratis inspirationsmøder, med oplæg indenfor de hovedområdet vi hver især beskæftiger os med. Inspirationsmøderne blev fuldt bookede på 10 dage og tilbagemeldingerne fra deltagerne var overvældende.

1999-2014 – Selvstændig, Freelanceopgaver

1999-2011 – Egen virksomhed AHOT Aps, som primært varetog opbygning, udvikling og daglig drift af underholdningsportalen AHOT.dk, med tilhørende undermagasiner og søstersider i Sverige og Tyskland. Eksempler på samarbejdspartnere: Universal, Comwell, Nordisk Film, Gyldendal, Tivoli m.fl.
Sideløbende og efterfølgende freelanceopgaver indenfor en bred kommunikationsparaply, for såvel større (TDC Internet, Aller m.fl.) som mindre (Sjov for Børn, Min Søsters Kage m. fl.) virksomheder.

Skribentopgaver – Websiteindhold, produktbeskrivelser, nyhedsbreve, artikler, anmeldelser, redaktionsarbejde.
Konsulentopgaver og project management – Usabilityanalyser, SEO, websiteudvikling og -optimering, statistik, opbygning og vedligeholdelse af Facebooksider, rådgivning om andre sociale medier, Adwords og Webmaster tools, etablering af loyalitetsprogrammer og brugercommunities.
Udadvendte opgaver – Daglig kontakt med freelancere, brugere og partnere, kontraktforhandling og mødeaktiviteter, kursusafholdelse.
Presse og traditionel marketing – Pressemeddelelser, pressekontakt, bannerkampagner og eventsponsorater.

2012-2013 – Ansvarlig for online marketing – Min Søsters Kage A/S

Skribentopgaver – Websiteindhold, produktbeskrivelser, nyhedsbreve, blogging
Marketingopgaver – Facebook og andre sociale medier, SEO, usabilityanalyse, Adwords og webmaster tools.
Udadvendte opgaver – Planlægning og afholdelse af kurser, planlægning og deltagelse i messer og events, kundesupport, online community development og brugerinvolvering

2011 (Juli-Dec.) – Kursusleder – Cakes & Co/Specialkøbmanden ApS (Vikariat)

 • Planlægning og afholdelse af kurser rundt omkring i landet.
 • Udvikling af kursusmateriale.
 • Konsulentbistand vedr. produktsortiment og markedsføringstiltag.
 • Planlægning og deltagelse i messer og events.

2000-2002 – Webredaktør, TDC Internet

Projektansættelse til opbygning, udvikling og drift af nyt webmagasin.
Skribentopgaver – Websiteindhold, nyhedsbreve, artikler, anmeldelser, redaktionsarbejde.
Customer Service – Online og telefonisk kundesupport, loyalitetsprogrammer.
Udadvendte opgaver – Daglig kontakt med freelancere, brugere og partnere, kontraktforhandling og mødeaktiviteter, kursusafholdelse.
Presse og traditionel marketing – Pressemeddelelser, pressekontakt og presseoptræden, planlægning af event- og konkurrencesponsorater.

1994-1999 – Frivillig rådgiver, Joan Søstrene, Dannerhuset København – Krisecenter og rådgivning for kvinder udsat for vold, voldtægt og incest

 • Rådgivning – Juridisk, social og psykologisk.
 • Offerbisidder i den juridiske process.
 • Deltagelse i møder, debatter og interview.
 • Foredrag.
 • Udarbejdelse af undervisningsmateriale, pressemeddelelser m.v.

Comments are closed